sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Urheilijan näkymättömistä ongelmista

Urheilijan elämä on kovaa, kaikki me sen tiedämme. Siinä on vielä yllin kyllin haasteita joista suurella osalla meistä, eikä urheilijoistaksan ole harmainta aavistusta. Monet matkustavat paljon, aikaerojen, hukassa olevien urheiluvälineiden ja outojen ruokien lisäksi, ongelmia tulee hotellien sekavista energioista. Hotelli huoneessa tai hotellissa saattaa olla paha silmä, vainajia, kummituksia, kauhupiruja. Nämä häiriöt voivat sekoittaa urheilijan loppuun asti viritettyä kroppaa tai mieltä. Ja jos noista selvitään, samat haasteet ovat vastassa kisapaikalta, ja sen lisäksi vielä negatiiviset kilpakumppanit, valmentaja tai jos on jopa itse vajonnut negatiivisuuden valtaan. Katsojat yleisössä tai kotona TV:n ääressä voivat,  kannustamisen lisäksi, haukkua, panetella jopa kirota urheilijan, joskus jopa koko joukkueen.

Jopa lasten urheilun parissa törmää tähän ongelmaan. Hyvin menneen pelin jälkeen, seuraavana päivänä, on jalka kipeä, eikä siihen ei ole sattunut mikään. Löytyy negatiivinen ajatusolento kiinni lapsessa, kun tämä ns. ”torakka” on hävitetty, kipu loppuu yleensä samantien. Näin on korjattu viikkojen terveydellisistä syistä saatuja pelikieltoja. Nämä kaikki tuolla edellä luetellut värähtelyä romahduttavat seikat altistavat flunssalle, mahataudille, ja kaikenlaiselle epäonnelle. On joidenkin maiden osalta ollut huhuja, että näitä keinoja käytettäisiin jopa tahallaan pilaamaan toisten suoritusta. Lähes kokonaan nämä häiriöt lähtevät kuitenkin liikkeelle ajattelemattomuudesta, ei tule edes mieleen että oikeasti voisi tehdä jollekin jotain haittaa ajatuksilla tai sanoilla.  Jos vihanpuuskassaan kuitenkin jonkun kiroaa, se saattaa viedä pahimmillaan jonkun urheilijan uran, ellei tuota kirousta joku asiantunteva henkilö huomaa purkaa. Nämä kaikki ongelmat koskettavat myös meitä kaikkia, joku voi kirota rakkauselämän, työnsaannin, raha-asiat ja moneen kertaankin, vieläpä koko loppuelämäksi. Erityisessä uhassa ovat kuitenkin julkisuuden henkilöt. Yrityselämässä ongelmat ovat myös totisinta totta. Kaikki näkymättömän puolen häiriöt kuitenkin voi asianosaava henkilö hävittää tai hoitaa korkein henkisin voimin. Jos huomaat ajatusten menevän näille väärille urille, pyydä nopeasti anteeksi ja pyydä ajatuksesi takaisin ennenkuin energia ehtii perille kohteeseensa.

Ruoka ja ravinteet ovat myös haasteena urheilijalla. Ne urheilijat joiden bioenergiakenttää ja hivenainevarantoa olen tutkinut, eivät noilta osin ole olleet sen paremmassa kunnossa kun pelkkää kotiruokaa syövä tavallinen ihminenkään. Vitamiini- ja ravintolisämainoksissa esiintyvistä urheilijoista tulee helposti vaikutelma että heillä on rautainen vastustuskyky ja kaikki tieto käytettävissään. Näin ei kuitenkaan taida olla.  Suuren osan vastustuskykyä muodostaa juurikin bioenergiakenttä jonka pitäisi olla vähintään 2m ja hivenainevaranto jossa pyritään 100%.  Kun mittasin noita kenttiä aikanaan harjoitellessani varvunkäyttöä varpukoulussa, tuli mitattua opintomiekessä myös urheilijoita, enkä muista kuin yhden tältä kantilta hyväkuntoisen urheilijan! Jos minulla olisi valta tässä asiassa,  määräisen kaikki tuhkavesikuurille! Se korjaa nopeimmin ja tehokkaimmin hivenainepuutteita homeopaattisesti, antaen elimistölle juuri sitä mitä se tarvitsee.

Vielä tulee mieleen urheilusuoritusten mittaaminen, sykemittarit, älykellot ja sen sellaiset. Voi olla että nämä ovat enemmän kuntourheilijan sudenkuoppia, en tiedä. Joskus voi jonkin suorituksen mitata tai yöunen tutkia, mutta säännöllinen käyttö vie kyllä ojasta allikkoon. Jos heikoissa energioissa oleva henkilö noita mittauslaitteita käyttää, jopa kokoajan, uhkana on lopulta loppuunpalaneen tila. Hivenet ja bioenergiakenttä saattavat tippua,  kumpikin joihinkin prosentteihin ja sentteihin. Elpyminen alkaa kun laitteet riisutaan mutta jos niitä käytetään usein tai luvut ovat päässeet liian alhaiseksi,  keho ei jaksa eikä ehdi korjata tilannetta. Itselleni kerran mittasin jonkun aktiivisuus rannekkeen käyttöajan, minkä voisin sitä haitatta käyttää, se oli suunnilleen 2 kertaa viikossa 2 minuuttia! Hurja energiaimuri on myös infrapuna sauna, ja kaikkeen sähköllä toimivaan kannattaa suhtautua varauksella jos sellaista terveystuottetta markkinoidaan. Kännykkä ei myöskään kuulu yöpöydälle! Smoothiet,  jotka ovat niin suosittua terveysruokaa, ovat myös tavallaan tapettuja, onhan niissä kaikkea hyvää, mutta sähkö on vienyt niistä havittelemamme bioenergiakentän.

Tässä muutamia asioita joita kannattaa tarkkailla ja miettiä myöskin omassa elämässään. Omilla ajatuksilla, puheilla ja teoilla voi olla suuria vaikutuksia itseen ja toisiin. Ajatukset ovat vahvaa energiaa, niin positiivista kun negatiivistakin. Aina ensin on ajatus ja se on tärkein!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti