keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Vesipäivä ja veden voima

Kerran keväällä ja kerran syksyllä on päivä kun vedessä on erityistä voimaa. Tänä keväänä 2019 tuo päivä on 4.4. Kun kyselin opettajaltani Tiina Lindholmilta tarkistusta varpu-mittauksilleni, ettei vaan mene nyt tämä tärkeä tieto väärin, sieltä tuli iloinen vastaus:"Kyllä vesipäivä on huhtikuussa ja 4.4, hyvä! Kyllä meillä osataan!" (On ollut hyvä opettaja.) Joskus aina tulee tarkistettua joitakin mittauksia Tiinalta, vaikka pyrinkin häiritsemään häntä mahdollisimman vähän, sillä tiedän että hänen päivänsä ovat todella täynnä auttamistöitä, kurssien suunnittelua ja tutkimuksia. Yleensä tarkistamani mittaukset ovat menneet oikein, ainakin siltä tärkeältä osuudelta, että saa kyseessä olevat hommat hoidettua.

Vesipäivänä siis veden bioenergiakenttä kasvaa huomattavasti. Tuo kentän kasvu tapahtuu myös kraanavedessä. Se on osa luonnon toimintaa ja tapahtuu tarpeesta, keväällä se tulee tukemaan  kasvun ihmettä, syksyllä antaa voimaa selvitä talvesta. Eri vuosina bioenergian määrän lisäys on erilainen, se riippuu kulloisestakin tilanteesta. Tuon päivän korkeaenerginen vesi säilyy myös erittäin hyvin esim. lasipullossa, ja sitä voi laimentaa kuten mehua ja saada siten itselleen parempaa vettä juotavaksi pidemmäksikin aikaa. Veden voima alkaa lisääntyä vähitellen jo edellisenä iltana ja lisäys loppuu samalla lailla vähitellen.

Meillä täällä Suomessa on sikäli hyvä tilanne että kraanavesi on juotavaa ja se on vielä elävää eli sisältää bioenergiaa. Kotini kraanavedessä on noin 8cm säteelle ulottuva bioenergiakenttä. Veden sisältämästä bioenrgiasta osa tulee hyvin korkealta buddhiselta tasolta ja sitä ei ihminen saa mistään muusta ruuasta tai juomasta! Tämä buddhisen- eli rakkauden tason energia olisi juuri tällä hetkellä todella tärkeää koko luomakunnalle! "Elävä vesi ylläpitää niitä herkimpiä ja arvokkaimpia sielullisia ja henkisiä toimintoja jotka tekevät olennosta yksilön." Näin kirjoittaa Esko Jalkanen kirjassa Uusi ajatus löytyy luonnosta 1. Jos olet niin onnellisessa asemassa että sinulla on hyvä oma kaivo, on todennäköistä että sen vedessä on suuempi bioenergiakenttä kuin kraanavedessä ja jos käytettävissä on vieläpä juomakelpoinen lähde, veden bioenergiakenttä voi olla jopa useita metrejä.

Ihan tavalliseen veteen,  jossa on olemassa jonkin verran bioenergiaa, sitä voi myös lisätä pyynnöllä. Voit siis koittaa tätä asettamalla kätesi vesilasin ympärille vähän matkan päähän ja sanomalla:" Pyydän saada välittää tähän veteen bioenergiaa niin paljon kuin on sallittu" (Esko Jalkanen, Uusi ajatus löytyy luonnosta, Ohje 2:Veden voimien lisääminen) jää sen jälkeen odottamaan muutamaksi minuutiksi, kädet edelleen lasin lähellä. Esko kertoo kirjoissaan että tämä välitys onnistuu kolmannella yrittämällä lähes kaikilta. Tällä keinolla ja muutamalla lisäpyynnöllä, tavallisesta vesilasillisesta voi tehdä jopa päänsärkylääkettä.

Tuota koitinkin kerran eräässä tapaamisessa. Vanhempi rouva sanoi että päätä alkoi särkeä kamalasti ja kellään meistä läsnäolijoista ei sattunut olemaan mitään särkylääkettä mukanaan. Kaikki mukana olijat tiesivät kyllä "harrastuksistani" mutta suhtautuivat niihin kuka mitenkin, osa ei ollut tietävinäänkään, osa ei uskonut mihinkään, joku oli utelias ja taisi jotakuta vähän pelottaakin nämä hommat, oikeastaan siis, aika tavallinen otanta ihmisiä. Rohkaisin siis mieleni ettei rouvan tarvitsisi lähteä kesken kaiken pois, ja sanoin että teen hänelle päänsärkylääkettä. Hain siis lasin vettä ja "langetin loitsuni" hiljaa mielessäni, kädet lasin ympärillä. Sen jälkeen ojensin veden päänsärkypotilaalle, joka mutisi jotain, ettei hän tämmöisiin usko, ja joi veden kuitenkin samaan hengenvetoon. Kukaan ei ehtinyt vielä sanoa mitään, kun hän heti perään totesi:"Nyt se meni!" Kysyin hämmästyneenä:"Mikä?" ymmärtämättä yhtään mistä hän nyt puhui. Johon hän totesi:"No se päänsärky!" Taisi olla jollain auttajilla kätensä pelissä, että oikein näytettiin tuolle porukalle että näin se toimii, kun noin nopeasti tepsi. Tuossa joukossa oli mukana henkilö jonka perheenjäsentä pääsin auttamaan jokunen vuosi myöhemmin aikalailla kreivin aikaan, en tiedä oliko tällä päänsäryn poisto tapahtumalla osuutta asiaan, että hän alkoi puhua avuntarpeesta silloin. Tämän henkilön kautta tutustuin myös yhteen uuteen tästä toiminnasta kiinnostuneeseen, joka lähti mukaan auttamistyöhön, ja nykyään hänkin on jo varpukoulusta valmistunut! Ja meitä ei todellakaan ole vielä paljon, meitä mittaajia löytyy tällä hetkellä kymmenkunta, varpukoulusta valmistunutta tai muuten päteväksi todettua mittaajaa. Ihmisten kohtaamisessa on usein todella ihmeellisiä "sattumuksia" tai järjestettyjä tapahtumaketjuja!

Vesi menettää bioenergiakenttänsä kiehuessaan. Kun siis keität vaikka teetä, laita levy pois kun kohina alkaa kuulua tai vedenkeitin kun ensimmäinen pore ilmestyy niin et mentä veden voimaa. Rae merisuolaa (puhdistamaton, raffinoimato) esimerkiksi kahvinkeittimeen purujen sekaan energisoi kahvin. Tässä mielessä vesi on aidoin energiajuoma, kaupan energiajuomissa kun ei ole bioenergiaa yhtään ja käyttöarvo, asteikolla 1-10, painuu ykköseen, kun kaiken mitä syö tai juo olisi hyvä olla vähintään  kahdeksan arvoista. Näitä arvoja on mukava testailla varvulla.


Muista juoda vettä, joka päivä ja erityisesti, nyt vesipäivänä. Jos kiinnostuit, lisää luettavaa löytyy Esko Jalkasen kirjasarjasta Uusi ajatus löytyy luonnosta 1-4, vesi löytyy hakemistosta 53:lta sivulta!
Voit myös lukea lisää www.eskojalkanen.net jota kautta löytyvät myös kurssit, jos kiinnostuit. Suosittelen sydämestäni näitä "kansalaistaitoja" ilman kaupallista yhteistyötä.

2 kommenttia: