lauantai 3. elokuuta 2019

Suojaus ja auttamisen monet tavat

 Paljon minulta kysellään suojautumisesta, miten sen teen? Miten auttaminen tapahtuu ja mitä siinä tehdään konkreettisesti, sitä ei yleensä kysytä, mutta jos joku sitä kysyy, hän on yleensä heti todella innostunut opettelemaan myös itse auttamista. Auttamisen kulku taitaa tuntua ihmisistä mystiseltä ja pelottavalta, joskus nimittäin auttamispyyntö saattaa alkaa sanoin: "Onko se kauheen pelottavaa?", no ei se tosiaankaan ole! Meikeläistenhän ei tarvitse olla edes kohteessa missä autetaan, eli jos löytyy jotain mustanvoiman tuotoksia, ne voidaan hävittää etäältä, ei tarvitse mennä mahdolliseen alhaiseen värähtelyyn.  Lisäksi kaikki mustat möykyt mitä löydämme, pystymme myös hävittämään! Tietoa saadaan kokoajan vähitellen lisää, joskus voi olla aiheen laskea varvulla onko johonkin kohteeseen kajoaminen sallittu tai hyväksi, ja jos vastaukseksi tulee kovin pieniä lukuja, kannattaa jättää kyseinen paikka toistaiseksi rauhaan. Nämä kuitenkin ovat aina linnoja tms. rakennuksia, sen sijaan ihmisiä, koteja ja työpaikkoja voi auttaa aina, muuta luomakuntaa samoin!

 Oma suojaukseni on Esko Jalkasen antamien ohjeiden mukainen, yksinkertainen, nopea ja tehokas: "Pyydän Pyhän Hengen suojauksen." Mitä enemmän ihminen suuntautuu henkiselle tielle sitä enemmän hän tarvitsee tämän kaikista korkeimman voiman suojaa. Kun ihmisen henkinen voima alkaa kasvaa, bioenergian buddhinen rakkauden osuus kasvaa, olipa hän minkä uskonnon edustaja tahansa. Ihmiset ajattelevat henkisistä asioista aina hiukan eri tavalla, ja heillä on siihen oikeus, perille vie monta tietä. Tämä suojaus ei siis edusta mitään uskontoa, vaan käy jokaiselle joka sen itselleen hyväksyy.

 Mitä suojauksella sitten ymmärretään? Joskus tulee olo että suojauksen pitäisi pitää ihminen omassa kaikelta suojaavassa kuplassaan ilman että mikään pääsee koskaan vaikuttamaan ihmiseen. Itse en näe että tämä olisi oikeastaan tavoiteltava tila. Oma ajatukseni on että suojaus antaa minulle suojan toimia, auttaa ja selviytyä elämän kaikista toimista. Jos läheisyyteeni hakeutuu vainajia saamaan apua, en koe suojauksen pettäneen, enhän tietäisi että juuri he apua tarvitsevat elleivät he tulisi hekemaan apua minulta... Omien nurkkien "siivous" ja tarkistus täytyy tietysti aina säännöllisesti tehdä ja ohjata vainajat valoon jne. Alhaisissa värähtelyissä joka esimerkiksi vainajista ja pahoista silmistä aiheutuu, on  huono olla. "Kestävyys" häiriöitä vastaan kuitenkin kasvaa, vaikka ne tuntee pystyy silti toimimaan. Ihmisen tila ei voi olla tasaisen vakaa ja muuttumaton, ei henkisen ihmisen etenkään, sehän estäisi kasvun ja kehityksen! Joskus on tarpeen turvautua toisen auttajan apuun tai opettajan ohjeisiin. Kannustankin teitä kaikkia kiinnostuneita etsimään omat auttajakaverit joiden apuun ja vinkkeihin voi tarvittaessa turvautua.

 Kun suojaus on kunnossa päästään siis auttamistöihin, mitä siis voi tehdä? Monen aamu alkaa lehden lukemisella, sieltä löytyykin heti kohteita laidasta laitaan. Itse luen nykyään aina ainakin kolari ja onnettomuusuutiset.  Kolarissa olleen ihmisen eetterikeho on monesti mennyt pois paikoiltaan, ja pahimmillaan aiheuttaa tajuttomuuden, se käsketään siis ensin paikoilleen, sen voi tehdä vaikka ei tiedä kuka on kyseessä. Ajatus suunnataan ihmiseen josta tuo kyseinen uutinen on kirjoitettu, auttajamme tietävät kyllä kuka on kyseessä ja hoitavat homman. Meiltä se vaatii vain keskitetyn, vahvan ajatiuksen. Alkuun ääneen sanominen on tehokasta, sanalla on mahti!! Verenvuoto voidaan myös seisauttaa, vaikka näissä lehtijutuissa se useinkaan ei ole enää tarpeen, mutta onnettomuuspaikalle sattuessa se on ensiarvoisen tärkeää!

 Henkilön auttamista voi jatkaa hyvin monella lailla. Luettelen nyt tässä toimia joita voi tehdä. Jos kiinnostut mitä ihmettä nämä kaikki toimet ovat, kannattaa hakeutua Tiina Lindholmin pitämille kursseille tai etäkurssille jonka voit käydä netin kautta, omassa tahdissa.

 Auttaminen siis jatkuu; henkilön alle voi pyytään auttavan curry-risteyksen, hänet voi laittaa kuntoutumaan henkisin voimin toimivaan reaktoriin, hänet voi nostaa paratiisitilaan jossa on korkea värähtely ja bioenergia. Koko sairaalaan, jossa kyseinen henkilö on (sen auttajat tietävät kyllä taas), voi tehdä henkisin voimin, energiaa antavan kylmäfuusioreaktorin, henkisistä voimista vähän riippuen, se pysyy koossa noin puolisen vuotta ja se lisää siis sen ajan ihmisten bioenergiaa. Sairaalan ylle voi rakentaa henkisesti myös astraalisen tetraedrin, jonka sisällä on korkeampi parantava värähtely, tämän kesto riippuu myös tekijän henkisestä voimasta, ihmisen ylle voi tehdä tälläisen mukana kulkevan tetran myös! Jos oikein paneutuu tehtävään, voi tutkia sairaalan ympäristön, poistaa maakiroukset, lähettää vainajat valoon, hävittää kummitukset, menneisyydenkauhut jne. Sisällä sairaalassa voi tehdä samat tutkimukset, kyseisellä osastolla erikseen ja vielä potilaan huoneessakin. Voi tutkia henkilön kodinkin energiat ja hoitaa ne kuntoon ja poistaa haitallisen maasäteilyn, niin kotiin palattua on hyvä toipua siellä. Kodin energia muuten vaikuttaa henkilöön vaikka hän ei juuri sillä hetkellä siellä olisikaan... Voi tutkia onko henkilön ympäristössä negatiivisia ihmisiä tai muuta mustaa vaikuttamassa, ja kuntouttaa nämä. Näitä kaikkia toimia ei kuitenkaan usein ehdi tehdä jokaiselle ihmiselle erikseen josta lehdestä lukee, ja useimmat toimet näistä voikin tehdä samalla kertaa kaikille lehden avuntarvitsijoille, myöhemmin vaikka koko viikon lehtien avuntarvitsijoille jne.

  Alkuun auttaminen aloitetaan auttamalla yhtä ihmistä. Mutta hyvin pian voit nostaa paratiisitilaan esimerkiksi kaikki onnettomuuksiin joutuneet. Sen oppii jo hyvin alkuvaiheessa. Pian saatat huomata katsovasi televiota ja teetkin jo tuota ihan automaattisesti, välillä jopa elokuvaa katsoessa joku saattaa saada apua vaikka ei sitä ihan oikesti tarvitsekaan, sekään ei haittaa, apu ohjataan aina tarvitsijoille, mutta onhan se aika hassua huomata miten homma alkaa tulla selkäytimestä... Ihmisen Korkeampi Minä päättää aina ottaako se avun vastaan, useimmiten se ottaa. Auttamiseen kuuluvat myös karma-asiat joista kirjoitinkin laajemmin jo tekstissä, Mietiskelyä ja kokemuksia karmasta, näihin kuuluivat mm.sivupersoonat, jotka voidaan kuitata pois vaikuttamasta ja siten elo ja olo kevenee. Mielialaa korotetaan Hyvän mielen herran siunauksella. Buddhinen kanava voi olla tukossa. Kruunutsakra voi vuotaa ja "tarjota" väärää tietoa. Ihmiseen voi myös kohdistua kirous joka on purettava. Varpu on hyvä apulainen auttajalle, mutta ei suinkaan pakollinen. Ja ainahan voi vaan kysyä ja kun aina vaan kysyy voi alkaa tulla vastauksia!

 Ilman varpuakin voi tehdä suuria juttuja! Käyttöömme on ilmoittautunut planeettoja joilta on saatavissa viisautta erilaisiin asoihin. Näitä ohjeita tehdäkseen pitää olla mahtavat henkiset voimat, mutta varpua et välttämättä tarvitse. Näiden kuntoutusten korkeista energioista pääset kuitenkin nauttimaan nopeastikin, jos hakeudut mukaan kuntoutusryhmään, joita löytyy useilta paikkakunnilta ympäri Suomea. Edellytyksenä ryhmään pääsyyn on yksi käyty kurssi (löytyvät osoitteesta www.goodset.fi) ja Esko Jalkanen - Luonnonvoimat yhdistyksen jäsenyys. Näistä ryhmistä löydät myös apua, neuvoja ja varpua käyttäviä ystävia. Tietoa ryhmistä saat jäsenlehdestä Eskosesta.. Itse pitämässäni ryhmässä jokainen saa halutessaan esittää toiveita apua tarvitsevista kohteista, käytettävät ohjeet valitsemme yhdessä Kuntouttajan käsikirjasta, (jossa 297 ohjetta) tai Eskosessa olevista ohjeista. Ryhmässä ei käsitellä yksittäisten ihmisten asioita, paitsi joskus harjoitusmielessä, että jokainen osaisi tehdä myös kotona halutessaan auttamista yksittäiselle ihmiselle. Käytäntö on parasta harjoitusta, kuntoutuksia tehdään eikä asioiden tilaa voivotella! Jos jollakulla on avunpyyntöjä yksittäisiltä ihmisiltä eikä hän tiedä itse miten toimia, ne voi antaa minulle tai jollekin muulle ryhmäläiselle joka tietää mitä tehdä. Ryhmätyön voima on mittaamattoman suurta!

 Meillä toimii kotona myös ryhmä useamman kerran viikossa! Teemme yhdessä mieheni kanssa Nippukuntoutusta. Sitä voisi ehkä nimittää "kuntoutuskoosteeksi" joka sisältää jokaiselle avuntarvitsijalle jotakin, vakavasti sairastuneista, maasäteilystä kärsiviin ja toiveitakin pyydetään toteutumaan jos se on sallittu, hyvin monipuolinen siis ;)  Se on kaksipuoline A4 joka luetaan yhdessä ajatuksella ääneen. Usein liitäämme siihen vielä muutamia meille tärkeiksi muodostuneita juttuja, kuten apua Maaäidille, säidenhaltioille, metsille, Suomen kansallishaltialle, Lapin haltioille ja viisauutta koko maapallolle, sen tarve tuntuu olevan loppumaton, ainakin maailman tilasta päätellen!

 Ryhmätyön voimasta tulee mieleen yksi kurssi jolla dematerialisoitiin Suomenlahden pohjan miinoista sytytyslankoja. Miinoja piti räjäyttää seuraavalla viikolla ja Tiinan huoli oli suuri, räjähtäessään ne tuhoaisivat suuren osan merenpohjan eliöitä. Räjäytyspäivä tuli ja meni ja lehdestä luettiin että työ epäonnistui. Työtä tehnyt taho kertoi että :" Tähän voi olla kaksi syytä: meren pohjaan lähetetyt laukaisupanokset eivät räjähtänee tai sitten ne räjähtivät, mutta eivät saaneet miinaa räjähtämään." Saattoi olla vielä syykin siihen miksi eivät räjähtäneet... Yhdestä miinasta löysin tiedon että se oli onnistuttu räjäyttämään. Nyt kun lueskelen aiheesta uutisia, miinat alkavat olla niin vanhoja että alkavat hajota ja päästää myrkkyjä, eli aika taas dematerialisoida, nyt siis veteen pääseviä myrkkyjä.

 Kun tietää mitä tekee, henkistä auttamisvoimaa alkaa olla, ja ajatus on "terävä",  niinkin yksinkertaine ajatus kuin kuin, kaikkea hyvää sinne, singahtaa nopeasti kohteeseensa avuksi ja meidän ei edes tarvitse tietää mitä kaikkea se sisältää. Auttajana voi valita kohteet ja ohjeet ihan oman kiinnostuksen ja aikataulun mukaan. Pääsääntöisesti ohjeet ovat helppoja ja lyhyitä ja ne oppii nopeasti ulkoa, yrittämättäkin! Apua tarvitsevia kohteita pursuaa joka puolelta, ihmiset, eläimet, kasvit, maat, työpaikat, hallitukset, armeijat, syöpäpotilaat, loukkaantuneet, vammautuneet, masentuneet, ilmastonmuutos, muovi merissä, listaa voi jatkaa loputtomiin. Jos itse sairastat jotain kroonista sairautta tai läheisesi sairastaa, muista hoitaa kaikkia saamaa sairautta sairastavia. Kun antaa, niin saa myös itselle ja läheisille. On paljon tehokkaampaa nostaa kaikki sydänsairauksista kärsivät paratiisitilaan, kuin vain oma tuttavasi, näin myös henkinen voimasi kasvaa ja on selvää että olet silloin ymmärtänyt miten näitä voimia kuuluu käyttää. Tämä voima ei käyttäessä kulu, vaan saat sitä vähitellen lisää, kun näytät että se tulee käyttöön.

 Alkuun, innostus voi olla kova, muista myös levätä välillä niin  auttamishermosto kasvaa ja vahvistuu, pidä yksi lepopäivä viikossa. Alkuun voi lukea ohjeita kuntouttajan käsikirjasta vain hetken, mutta kun kirjaan tarttuu,  huomaakin lueskelleensa monet ohjeet ja kun avuntarpeessa olevia aletaan ohjata tiellesi, tiedät että olet oikealla tiellä ja haluat auttaa kaikkia ketä vaan pystyt, ja huomaat ja tiedät pian myös pystyväsi! Vaikka emmehän me tee muuta kuin pyydämme, näkymättömät auttajat toteuttavat työt, henkinen voimamme on pyyntöjen käynnistysvoimaa!



2 kommenttia: