perjantai 10. tammikuuta 2020

Mitä kuntoutus on ja mitä siinä tapahtuu

Kuntoutus on Esko Jalkasen käyttämä nimitys joka pitää sisällään mitä moninaisempia toimia. Yksinkertaisimmillaan se voi olla haitallisen maasäteilyn poisto kodista, se tehdäänkin aina jokaiselle jolle kuntoutus tehdään ensimmäisen kerran.  Maasäteilyn haitallinen osuus pysyy poissa niin kauan kun henkilö asuu samassa asunnossa, pois muuttaessa se palautuu taas tilaan. Kesämökiltä haitallinen maasäteilyn pitää kuitenkin poistaa aina mökkikauden alkaessa ellei mökillä käydä talvella säännöllisesti. Mitä maasäteilystä sitten on haittaa? Sängyn alla kulkeva maasäteilylinja aiheuttaa monia ongelmia, vahvuudestaan ja ihmisen herkkyydestä riippuen. Lievempiä ovat unihäiriöt ja kolotukset, pahimmillaan vuosikymmenien vahvalla maasäteilylinjalla nukkuminen voi ilmetä syöpänä! Kuntoutuksen jälkeen ei siis tarvitse enää sänkyjä siirrellä!

Moni haluaa tietää bioenergiakenttänsä koon ja hivenainevarannon tilan. Bioenergia kentän koko olisi hyvä olla kaksi metriä ja hivenien 100%. Jos lukemat jäävät kauas edellä mainituista, se kertoo että jotakin on häiritsemässä energioita, joku "syö" niitä. Jos taas bioenergiakenttä menee pitkästi yli tuon kahden metrin, se kertoo suuntautumisesta auttamistyöhön. Ihminen itse ei saata edes tajuta olevansa auttaja, mutta kun asiasta jutellaan, elämän asenteesta käy usein ilmi halu huomioida kaikki, olla kohtelias, auttavainen ja hyväsydäminen. Näin meitä siis heti tuetaan hyvissä pyrkimyksistä, antamalla lisää kokoa suojaavaan elämänvoimakenttään! Tällainen herkkä ihminen myös saattaa luovuttaa omastaan liian helposti tai olla todella altis tuntemaan häiriöitä ja menettää voimiaan häiriöidenn osuessa kohdalle. Tietoisesti auttamalla eli kehittämällä itseään auttajana, bioenergiakenttä saattaa kasvaa kymmeniin jopa satoihin metreihin, ylärajaa ei ole, näin hyviä pyrkimyksiämme  tuetaan huolehtimalla terveydestämme ja suojauksestamme, jota iso bioenergiakenttä antaa.

Mitä nämä energiaa syövät häiriöt sitten ovat? Niitä on monenlaisia ja ne käydään läpi aina kodin pihapiiristä sekä koko talosta ja asunnosta. Ulkoa saattaa löytyä maakirous, esim. maanperimysriidan tai sodan aiheuttama alhaisen värähtelyn alue. Tämä on kuitenkin aika harvinainen onneksi. Sen hävittämisen jälkeen seuraava kohta mihin varpu saattaa pysähtyä ovat maanläheiseksi jääneet vainajat, heitä sen sijaan löytyykin todella usein. Kuollut saattaa jäädä maanläheiseksi jos kuoleman aiheuttaa äkillinen kohtaus tai onnettomuus, tai se tapahtuu esimerkiksi sodassa. Itsemurhan tehnyt tai raskaasti karmavelkainen henkilö jää myös maanläheiseksi vainajaksi eikä pääse siirtymään syvemmälle astraalimaailmaan. Joskus jopa joku ennen kuolemaa keskeneräiseksi  jäänyt asia saattaa pitää kuollutta maan piirissä. Kaikissa edellä mainituissa  tapauksissa apua on kuitenkin tarjolla, vainajaa voidaan aina auttaa syvemmälle astraalimaailmaan, jonne hän kuuluu. Vainajien loytyessä herää yleensä kuntoutettavalla kysymys vainajan henkilöllisyydestä. Vainajat liikkuvat joten he eivät välttämättä ole joskus talossa kuolleita edellisiä asukkaita. Jos kuolleen sukulaisen tilanne kuitenkin mietityttää, aina voidaan tarkistaa onko hän päässyt Valoon, tähän  tarvitaan vain henkilön etu- ja sukunimi. Tavallinen vainaja joka on kuollut esim. sairauteen tai vanhuuteen pääsee itse eteenpäin, mutta voi käydä meitä täällä kyllä katsomassa, tälläinen vainaja ei syö energioitamme, ei laske värähtelyä, eikä tarvitse apuamme. Tällainen vainaja voi jopa auttaa meitä, elävänä omistamiensa kykyjen mukaan... Nopeiten henkisessä elämässä voimme edistyä nimenomaan tällä puolella, kykymme tietomme ja taitomme eivät lisäänny kuollessamme, siksi aika toimia onkin nyt!

Seuraavana alhaisen värähtelyn aiheuttajana on kummitus. Se ei onneksi ole kovin yleinen. Se ei ole henkilö, vaan murhan tehneen henkilön negatiivisten ajatusten tuote, siis ajatusolento. Murhaajan ajatukset saavat aikaan kummituksen estämään tekoa paljastumasta. Se voi olla satojakin vuosia vanha ja se voi aktivoitua esimerkiksi maata kaivettaessa, tai remonttia tehdessä. Erilaisten äänien ja inhottavan tunnelman lisäksi se aiheuttaa riitaa, jopa avioeron kummitus voi saada aikaan, kun puolisot ovat sekavassa tunnelmissa ja riitelevät, ehkäpä tietämättä itsekkään miksi ja mistä.  Joka tapauksessa keskittyvät muuhun kuin  murhan ja murhaajan paljastumiseen. Kummitus voi myös tulla jostain mukaan, vaikka välillä se liittyykin nimenomaan paikkaan. Jos paikasta löytyy kummitus, on yleensä siellä myös vainaja. Kaikkia kuitenkin lopulta autetaan ja joskus teon ollessa vanha, vainaja on saattanut jo päästä paikasta eteenpäin.

Kauhean pysähtyneen ja ahdistavan olotilan voi joskus aiheuttaa myös muumio. Muumiointi ei ole hyväksi ihmisen kuoleman jälkeisen etenemisen kannalta, tällainen ihminen jää vangiksi tälle tasolle. Egyptin muumioit tiedämme, mutta muutamia vuosia sitten opettajani Tiina Lindholm havaitsi että muovipussiin haudatessa on vaara muumioitumiselle, kun ruumiin luonnollinen hajoaminen estyy. Onneksi hän sai luoda ohjeen muumioituneen ihmisen auttamiseen.

Harvoin saattaa löytyä myös negatiiviseksi muuttunut luonnonhenki. Tai valekummitus, joka on ihmisten tekemä ajatusolento hiukan samaan tapaan  kuten kummituskin, kuitenkin ilman pahaa tekoa. Valekummitus muodostuu lähinnä huhuista että jossakin paikassa kummittelee tai se saattaa löytyä esimerkiksi teatterista jossa esitetään ''Oopperan kummitusta''.  Valekummitus kuitenkin häviää itsestään kun sen luoneet ajatuksetkin  menettävät voimansa ja häviävät.

Menneisyyden kauhupiruksi kutsuttu negatiinen ajatuskeskittymä kuulostaa hurjalta, se voi olla tullut jonkun henkilön mukana sota-alueelta, jossa henkilö on kokenut ja nähnyt kauhuja tai se voi olla menneessäkin elämässä koettuja kauhuja tai  suuren joukon yhteisiä kokemuksia.

Nämä kun on käyty läpi ja hävitetty päästään siirtymään sisätiloihin. Kuulostaa monimutkaiselta, ja joskus onkin olo kuin salapoliisilla, mutta useimmiten varpu pysähtyy vain yhteen tai kahteen kohtaan, eikä aina ollenkaan. Sitten samat mittaukset sisällä kodissa, sillä erotuksella että sisältä ei enää löydetä maakirousta vaan siellä saattaa olla vaikuttamassa paha silmä tai jopa useita, ihmisen tekemiä nämäkin taas.  Kohteena olevan ihmisenn haukkuminen,  arvostelu ja kadehtiminen kerääntyvät lopulta negatiiviseksi energiapalloksi joka menee kyseisen ihmisen kotiin. 

Sitten tutkimuksissa on vuorossa ihmisen ympäristö, häneen voi olla vaikuttamassa erilaisia negatiivisia henkilöitä, hänessä voi olla "kiinni" panettelijan tekemä "torakaksi" kutsuttu negatiivinen energiapesäke. Joku energian puutteessa oleva on voinut tietämättään tehdä henkilön eetterikehoon "putket" joilla imee energiaa häneltä. Kirous on myös mahdollinen, mutta harvinainen. Nämä kaikki edellä luetellut ongelmat kodin ympäristössä, kodissa ja ihmisen ympäristössä voidaan onneksi korjata ja palauttaa tilanne luonnontilaan, jopa paremmaksi, nostamalla ihminen ympäristöineen paratiisitilaan, joka on korkean värähtelyn ja bioenergian tila, jossa kuntoutuminen voi alkaa. Ihmisen ympärille voidaan, henkisin voimin, rakentaa astraalinentetraedri jonka sisällä hän on korkeammassa värähtelyssä ja paremmassa suojassa esimerkiksi edellä mainituilta ''torakoilta''. Lisää bioenergiaa luomaan, vaikkapa sairaan henkilön kotiin, voidaan tehdä kylmäfuusio reaktori joka pysyy toiminnassa noin puoli vuotta kuten astraalinentetraedrikin. Kylmäfuusio reaktori rakennetaan henkisin voimin myöskin.

Näiden lisäksi voidaan dematerialisoida pois huonoa ainetta ja materialisoida tilalle hyvää ainetta, korjata eetterikehon asentoa, avata budhista kanavaa, pyytää autettavan alle curry risteys, pyytää mielialan korjausta ja on vielä muutamia muitakin toimia... mutta tässä aika kattavasti yleisimpiä korjattavia asioita ja korjaavia toimia. Eli kaikki tämä saattaa löytyä tarpeen mukaan sinunkin kuntoutuksestasi!

Me Esko Jalkasen oppeihin perehtyneet varvunkäyttäjät tunnemme näitä toimia ja ilolla otamme mukaan uudet auttajat kursseille ja ryhmiimme, joissa näitä toimia voi opetella.

Kaikkea ei voida kuitenkaan korjata ulkopuolelta, ihminen voi pyytää apua ja saada sitä, mutta vastuu valinnoista ja ajatuksista on kuitenkin hänen omansa, hänen kykyjensä ja elämänsuunnitelmsnsa mukaan. Hän voi kuntoutuksella saada hyvän perustan elämälleen ja terveydelleen josta ponnistaa ja kentties kipinän myös auttamiseen!? Kaikkea hyvää sinne!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti