lauantai 18. toukokuuta 2019

Esineiden pahoista ja hyvistä energioista

Kyselin tässä taannoin instagramissa kuvia esineistä joissa on huono värähtely tai ajattelet että niin saattaisi olla, lupasin tutkia nuo esineet.  Sainkin muutamia mielenkiintoisia kuvia. Vuosien varrella on kyllä tullut törmättyä huonoenergiaisiin esineisiin ja huonekaluihin, mutta yhtään kuvaa niistä ei ole, eikä osaa esineistäkään ole enää olemassa. Yksi paistinpannu tulikin vielä mieleeni, se vaatinee myös tarkistuksen...

Ensimmäinen oudoista esineistä oli musta afrikkalaistyylinen naamio. Tuttavallani oli useita naamioita seinällä, mutta yksi niistä tuntui ikäänkuin seuraavan katseellaan, olipa missäpäin huonetta tahansa. Ystävälläni  oli vahva mielipide naamiosta, se oli "kauhea". Hän oli tehnyt myös pienimuotoista galluppia ystäviensä keskuudessa naamioista ja siitä mikä niistä oli kammottavin. Järjestäen kaikki päätyivät tuohon samaan tuijottajaan, huolimatta siitä miten herkkiä tai rationalistisia he olivat. Varpu tutkimuksissa selvisi että naamio oli kirottu, ja tehty jonkinlaisia rituaaleja varten, mutta jotenkin päätynyt kuitenkin matkamuistoksi. Naamiossa oleva kirous poistettiin ja sen "ilme" muuttui välittömästi. Tässä tapauksessa sattui pieni aloittelijan virhe ja taustat jäivät selvittämättä... Myöhemmin naamion omistaja sanoi kammottavan tuijotuksen palanneen, naamio sai kunnon putsauksen ja lisäksi naamion tehnyt henkilö, vahvasti negatiivinen käsiteltiin myös. Tosin tuttavani sai kaikista naamiosta tarpeekseen, viisveisasi puolison mielipiteestä, ja hommnautui niistä eroon.

Meillä on kotona vankilassa tehty keinuhevonen. Silloin kun se tilattiin, mieheni mietti, voiko sellaista ostaa kotiinsa. Minä taas sanoin että:"Mitä ihmettä sehän on vaan vangin tekemä, ei kai se esine nyt ole paha?!" Myöhemmin kun opin käyttämään varpua tutkin tuon hevosen ja tosiaankin ei värähtely kovin hyvä ollut, mutta ei siinä sentään mitään mustaa häiriötä ollut mukana. Hyvillä ajatuksilla, puhdistuksilla ja mukavilla leikeillä värähtely nousikin vielä mukavasti.

Edellisistä esineistä voi siis oppia että käsityöläisen tuote on tekijänsä hengenkin tuote, tai "sielunjatke". Esineeseen tai vaikka huonekaluun voi myös tarttua energiaa, hyvää tai huonoa.
Esimerkiksi vaikka yksi kirottu sänky jossa lapsi ei saanut unta. Kyseinen äiti ei oikein tämmöisiin hömpötyksiin uskonut, mutta kertoi kuitenkin lapsensa ongelmasta. Makuuhuoneesta ei löytynyt mitään erikoista, mutta sängyn värähtely olikin vain yksi, se oli kirottu. Syytä en tiedä, se oli vanha sänky, ehkäpä joku muukin olisi halunnut sen itselleen, ja kironnut sängyn kun ei saanutkaan sitä kotiinsa, tämä on yksi mahdollisuus!? Kun näin äidin seuraavan kerran, ja kerroin löydöksistä,  hän voivotteli ettei enää tiedä mitä uskoa, olin hiukan kauhuissani mitä nyt oli tapahtunut,  mutta lapsi oli siis heti alkanut nukkua hyvin kun olin tutkinut asiaa ja poistanut tuon kirouksen.

Esko Jalkanen kirjoittaa kuinka usein sukuraamatuissa on huonot värähtelyt, johtuen erimielisyyksistä, kuka saa perinnökseen sellaisen. Joskus aikoinaan taisipa Esko opastaa että, ne olisi hyvä polttaa, mielummin kuin kotiinsa ottaa. Myöhemmin hän antoi kuitenkin henkisiä puhdistus ohjeita esineitäkin varten ja nykyään on meillä hänen jälkiään seuraavilla hyvät konstit käytössä, esineet saadaan puhdistettua ja värähtelyt nousemaan niissä. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännän, yhden esineen kohdalla ainakin...  Huutokaupasta ostettu vanha kaunis (mutta kammottava)  nukke jolla oli oikeista hiuksista tehdyt hiukset, nahkaiset kengät ja ihana puuvilla mekko ja kaikki vaattekappaleet alusvaatteita myöten, keräsi itseensä paljon kaikenlaista negatiivista, toistuvasti. Siinä vaikutti paljon vahvoja negatiivisia henkiä, negatiivisia luonnonhenkiä, ja kaikenlaista, en edes muista kaikkea, ja niitä tuli toistuvasti siihen lisää. Perheessä alkoi sattua ja tapahtua, eikä kovin kivoja asioita. Eräs perheenjäsenistä kuuli yöllä nuken puhuvan, hän joka vähiten tämmöisiin uskoo. Koneet ja laitteet hajoilivat. Lapsi alkoi kertoa asioista joista hän ei ollut kuullut mutta nukke oli ollut paikalla kun näistä oli puhuttu. Muutenkin nukke alkoi saada lapsessa omituisia piirteitä esiin. Useita kertoja puhdisteltuani nukkea ja kyseltyäni ohjeita Varpu-kouluopettajaltani Tiina Lindholmilta, hän kehoitti polttamaan nuken, koska se ei kertakaikkiaan tuntunut pysyvän "puhtaana"! Näin perhe sitten tekikin, menetys ehkä historialle, mutta tämä alkoi jo saada liikaa kauhuelokuvamaisia piirteitä.  Tästä on jo muutama vuosi aikaa ja henkiset voimat ovat kasvaneet ja tullut lisää tietoa ja taitoa, puhdistamiseen ja kuntoutuksiin, mutta eritoten nukeista pysyisin silti erossa. Puhelinkin tuntui sekoavan joka kerta kun nuken kuvaa katsottiin siitä. Kuvaa minulla ei siis ole, enkä usko että perhekään sitä halusi säilyttää.


Jotta värähtelyä voi kasvataa esineessä, tai toisaalta että siihen voi tarttua mukaan jotain negatiivista, sen täytyy olla luonnon materiaalia, puuta, kangasta, kiveä, metallia jne. Tähän liittyen eräältä lukijalta tuli varsin mielenkiintoinen kuva esineestä, Japanilainen, onnea tuova, tassua heiluttava kissa. Hän oli sitä mieltä että hankkiutuisi kissasta heti eroon jos se olisi hänen vallassaan. Vähän epäillen mittasin kissan värähtelyn, se näytti nimittäin muoviselta, siihen ei siis pitäisi tarttua mitään. Sain tulokseksi kuitenkin että esineeseen on takertunut kummitus. Tappajan tekemä ajatusolento joka estää tekoa paljastumasta, Kyseessä ei ollut siis kuollut henkilö, vaikka sellainenkin voi esineeseen takertua. Hävitin  tämän negatiivisen ajatuskeskittymän ja kysyin oliko kissassa tapahtunut muutosta. Vielakin tuntui kuulemma pahalta tuo esine. Aloin tutkia oliko kissan tekemiseen osallistunut negatiivisia henkilöitä. Sain tulokseksi että oli osallistunut henkilö negatiivisuudeltaan -8, aika vahvakin siis. (Vertailukohtana voisi mainita että edellisen kappaleen nukkeen kiinnittyneet henget olivat mm. -550 vahvuisia.) Kuntoutin tuon henkilön -8, tietämättä sen paremmin kuka hän oli, nostamalla hänet paratiisitilaa ja varmuuden vuoksi vielä tutkin hänen kotinsa, josta hävitin yhden negatiivisen ajatuskeskittymän pahan silmän. Taas viestiä miltä kissa tuntuu. Jonkin ajan kuluttua tulikin viesti, että se oli itseasiassa muuttunut nyt, vaikkei silmää vieläkään miellytä. Tässä kissassa olevat metalliset komponentit luultavasti siis riittivät siihen että kiinni voi jäädä tuo kummitus.

Esineet voi siis puhdistaa henkisestä liasta henkisin voimin.  Itse en kuitenkaan halua kotiini tuoda esineitä joista tulee kylmiä väreitä tai epäilyttävä olo. Uudet esineet ovat useimmiten neutraaleja, mutta kirpputoreilta tai roskalavoilta hankituissa esineissä saattaa olla mukana kaiken laista. Alla olevan kuvan. matkalaukun mukana tuli mies-vainaja. Ystävä pyysi lähettämään laukun vieressä seisovan henkilön Valoon. En tiedä näkyikö/näkyykö kuvassa hän myös, itse en ainakaan vielä sillä tavalla näe, vaan tutkin asiat varvulla.


Vastaavalla tavalla esineisiin jää myös hyvää energiaa. Jos pidät kovasti jostakin esineestä sen värähtely nousee, sitä enemmän mitä enemmän sinulla on henkistä voimaa. Suuren joukon ihailun ja palvonnan kohteena oleva esine voi jopa saada ihmisiä energisoivaa voimaa, joku voi jopa parantua tälläisen esineen voimalla. Hengen jatkeesta vielä, Esko Jalkanen kirjoittaa kirjassaan (Uusi ajatus löytyy luonnosta 2) parantajasta, Pienensuonmäen Nannasta jonka iholääkkeen reseptissä mainitaan "tuhkaa kolmesti korjatusta uunista".  Miksi tälläiset vaatimukset siis? Muurari ja jokainen ammattitaitoinen korjaaja jättää uunin voimiensa mukaisen kentän ja tälläisessa "energisoituneessa" uunissa poltettu tuhka oli siis se mikä iholääkkeeseen tarvittiin, näin mukaan tulivat monen ihmisen henkiset voimat. Mitä tästä voisi oppia? Kaikki asiat siis pitäisi pyrkiä tekemään positiivisena, ettei hengen tuotteistamme tule huonoja, tai jos teemme esimerkiksi hoitotyötä, että teoissa on hyvyys läsnä. Positiivinen kokki, ompelija, virkailija, opettaja, bussikuski, myyjä, päättäjä jne. ymmärrätte mitä tarkoitan, kaikilla on mukavampaa!

4 kommenttia:

  1. Blogisi on supermielenkiintoinen. Olen vuosia toivonut että joku auttaja alkaisi pitää blogia tai että yhdistys jakaisi enemmän tietoa ja auttajan arkea nettisivuillaan niin olin kertakaikkiaan riemastunut kun tämän löysin! Varsinkin tämä kirjoitus oli todella kiinnostava, olen itse ollut ahkera kirpputorikävijä ja joistain esineistä on tullut omituinen olo. Juuri tällä hetkellä karsin omaisuuttani ja laitan paljon omituista oloa aiheuttavaa pois. Jäin miettimään perustuuko konmaritus- ym. karsimisen suosio osin sille mikä olo kotiin jää kun sieltä poistuvat epämääräiset asiat.

    Jään odottamaan äärimmäisen suurella mielenkiinnolla tulevia kirjoituksiasi. Esimerkiksi ehkä tontuista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että blogi kiinnostaa! Varmaan osa kobmarituksen suosiosta voi perustua esineistä tulevaan sekavaan energiaan. Tontuista jotain pientä kerrottavaa varmaan löytyy ;)

      Poista
  2. Matkalaukkukuvassa näkyy selkeästi kahdet kasvot, kolmannetkin kun vaan katsoo. :)

    Mukavaa kun pidät aiheesta blogia!!

    VastaaPoista